Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 49 gevonden artikelen
 
 
  Development of high internal phase Pickering emulsions stabilized by egg yolk and carboxymethylcellulose complexes to improve β-carotene bioaccessibility for the elderly
 
 
Titel: Development of high internal phase Pickering emulsions stabilized by egg yolk and carboxymethylcellulose complexes to improve β-carotene bioaccessibility for the elderly
Auteur: Hou, Jingjie
Tan, Guixin
Hua, Shihui
Zhang, Huajiang
Wang, Jing
Xia, Ning
Zhou, Sijie
An, Dong
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 177 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 49 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland