Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 49 van 62 gevonden artikelen
 
 
  Phytochemicals, antioxidant capacities and volatile compounds changes in fermented spicy Chinese cabbage sauces treated by thermal and non-thermal technologies
 
 
Titel: Phytochemicals, antioxidant capacities and volatile compounds changes in fermented spicy Chinese cabbage sauces treated by thermal and non-thermal technologies
Auteur: Guo, Jiayu
Jike, Xiaolan
Wu, Caiyun
Liu, Li
Wang, Chengxin
Xu, Kang
Li, Bing
Xu, Huaide
Lei, Hongjie
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 176 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 49 van 62 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland