Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 62 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of the effects of compound curing agents on the lipid profiles and volatile flavors in Nuodeng ham based on lipidomics and GC-IMS analysis
 
 
Titel: Evaluation of the effects of compound curing agents on the lipid profiles and volatile flavors in Nuodeng ham based on lipidomics and GC-IMS analysis
Auteur: Zheng, Zhijie
Tian, Mei
Liao, Guozhou
Chen, Guanghui
Zhong, Yanru
Yang, Yuan
Wang, Guiying
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 176 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 62 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland