Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 62 gevonden artikelen
 
 
  Effects of grape variety and roasting on the proanthocyanidin oligomers distribution, cyclic proanthocyanidins, and total polyphenol content in grape seed powders
 
 
Titel: Effects of grape variety and roasting on the proanthocyanidin oligomers distribution, cyclic proanthocyanidins, and total polyphenol content in grape seed powders
Auteur: Longo, Edoardo
MerkytÄ—, VakarÄ—
Romanini, Elia
Lambri, Milena
Boselli, Emanuele
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 176 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 62 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland