Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 62 gevonden artikelen
 
 
  Effect of the gelling mechanism on the physical properties of bigels based on whey protein isolate
 
 
Titel: Effect of the gelling mechanism on the physical properties of bigels based on whey protein isolate
Auteur: ClĂ­maco, Gabrielli Nunes
Fasolin, Luiz Henrique
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 176 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 62 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland