Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 62 gevonden artikelen
 
 
  Effect of plasma-activated water (PAW) soaking on the lipid oxidation of sardine (Sardina pilchardus) fillets
 
 
Titel: Effect of plasma-activated water (PAW) soaking on the lipid oxidation of sardine (Sardina pilchardus) fillets
Auteur: Mozzon, Massimo
Foligni, Roberta
Mannozzi, Cinzia
Galdenzi, Filippo
Laurita, Romolo
Tappi, Silvia
Dalla Rosa, Marco
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 176 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 62 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland