Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 62 gevonden artikelen
 
 
  Acidic water tempering and heat treatment, a hurdle approach to reduce wheat Salmonella load during tempering and its effects on flour quality
 
 
Titel: Acidic water tempering and heat treatment, a hurdle approach to reduce wheat Salmonella load during tempering and its effects on flour quality
Auteur: Shivaprasad, Doddabematti Prakash
Rivera, Jared
Siliveru, Kaliramesh
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 176 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 62 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland