Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 44 van 97 gevonden artikelen
 
 
  Exploration of optimal preparation strategy of Chenpi (pericarps of Citrus reticulata Blanco) flavouring essence with great application potential in sugar and salt-reduced foods
 
 
Titel: Exploration of optimal preparation strategy of Chenpi (pericarps of Citrus reticulata Blanco) flavouring essence with great application potential in sugar and salt-reduced foods
Auteur: Li, Hanliang
Lin, Lianzhu
Feng, Yunzi
Zhao, Mouming
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 175 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 44 van 97 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland