Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 97 gevonden artikelen
 
 
  Assessing the effect of Maillard reaction products on the functionality and antioxidant properties of Amaranth-red seaweed blends
 
 
Titel: Assessing the effect of Maillard reaction products on the functionality and antioxidant properties of Amaranth-red seaweed blends
Auteur: Naik, Rishi Ravindra
Ye, Qianyu
Wang, Yong
Selomulya, Cordelia
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 175 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 97 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland