Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 73 van 136 gevonden artikelen
 
 
  Improvement of kefir fermentation on rheological and microstructural properties of soy protein isolate gels
 
 
Titel: Improvement of kefir fermentation on rheological and microstructural properties of soy protein isolate gels
Auteur: Luo, Jiaqi
Liu, Siyu
Lu, Hongyun
Wang, Yuxi
Chen, Qihe
Shi, Ying
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 174 () nr. P1 pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 73 van 136 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland