Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 55 van 121 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of amidated pectin as fat substitutes for minced chicken breast: Physicochemical properties and edible quality
 
 
Titel: Evaluation of amidated pectin as fat substitutes for minced chicken breast: Physicochemical properties and edible quality
Auteur: Zheng, Chenmin
Cai, Na
Huang, Chunchun
Huang, Yufan
Zou, Jinmei
Zhang, Guoguang
Fei, Peng
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 173 () nr. P2 pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 55 van 121 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland