Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 109 van 121 gevonden artikelen
 
 
  The latest advances on soy sauce research in the past decade: Emphasis on the advances in China
 
 
Titel: The latest advances on soy sauce research in the past decade: Emphasis on the advances in China
Auteur: Gao, Xianli
Zhao, Xue
Hu, Feng
Fu, Jiangyan
Zhang, Zhankai
Liu, Zhan
Wang, Bo
He, Ronghai
Ma, Haile
Ho, Chi-Tang
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 173 () nr. P2 pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 109 van 121 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland