Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 83 van 136 gevonden artikelen
 
 
  Investigation of the nutritional quality of raw and processed Canadian faba bean (Vicia faba L.) flours in comparison to pea and soy using a human in vitro gastrointestinal digestion model
 
 
Titel: Investigation of the nutritional quality of raw and processed Canadian faba bean (Vicia faba L.) flours in comparison to pea and soy using a human in vitro gastrointestinal digestion model
Auteur: Martineau-Côté, Delphine
Achouri, Allaoua
Pitre, Mélanie
Wanasundara, Janitha
Karboune, Salwa
L'Hocine, Lamia
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 173 () nr. P1 pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 83 van 136 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland