Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 136 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of aroma profiles of chinese four most famous traditional red-cooked chickens using GC–MS, GC-IMS, and E-nose
 
 
Titel: Characterization of aroma profiles of chinese four most famous traditional red-cooked chickens using GC–MS, GC-IMS, and E-nose
Auteur: Sun, Xiangxiang
Yu, Yumei
Saleh, Ahmed S.M.
Yang, Xinyu
Ma, Jiale
Gao, Ziwu
Zhang, Dequan
Li, Wenhao
Wang, Zhenyu
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 173 () nr. P1 pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 136 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland