Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 130 van 136 gevonden artikelen
 
 
  The level of sulfate substitution of polysaccharide regulates thermal-induced egg white protein gel properties: The characterization of gel structure and intermolecular forces
 
 
Titel: The level of sulfate substitution of polysaccharide regulates thermal-induced egg white protein gel properties: The characterization of gel structure and intermolecular forces
Auteur: Zhang, Ting
Yuan, Yixin
Wu, Xinling
Yu, Peixin
Ji, Jinghong
Chai, Jiale
Kumar Saini, Ramesh
Liu, Jingbo
Shang, Xiaomin
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 173 () nr. P1 pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 130 van 136 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland