Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 92 van 130 gevonden artikelen
 
 
  Microfluidics potential for developing food-grade microstructures through emulsification processes and their application
 
 
Titel: Microfluidics potential for developing food-grade microstructures through emulsification processes and their application
Auteur: Fuciños, Clara
Rodríguez-Sanz, Andrea
García-Caamaño, Esther
Gerbino, Esteban
Torrado, Ana
Gómez-Zavaglia, Andrea
Rúa, María L.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 172 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 92 van 130 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland