Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 71 van 130 gevonden artikelen
 
 
  Improving the quality and processing efficiency of beef jerky via drying in confined conditions of pre-stretching
 
 
Titel: Improving the quality and processing efficiency of beef jerky via drying in confined conditions of pre-stretching
Auteur: He, Jun
Jia, Wenzhe
Lin, Zihan
Zhang, Yin
Zhao, Yiguo
Fang, Yapeng
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 172 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 71 van 130 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland