Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 64 van 130 gevonden artikelen
 
 
  Fermented fish and fermented fish-based products, an ever-growing source of microbial diversity: A literature review
 
 
Titel: Fermented fish and fermented fish-based products, an ever-growing source of microbial diversity: A literature review
Auteur: Belleggia, Luca
Osimani, Andrea
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 172 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 64 van 130 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland