Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 55 van 130 gevonden artikelen
 
 
  Enhanced stabilization of oil-in-water (O/W) emulsions by fibrillar gel particles from lentil proteins
 
 
Titel: Enhanced stabilization of oil-in-water (O/W) emulsions by fibrillar gel particles from lentil proteins
Auteur: Jo, Yeon-Ji
Chu, Yifu
Chen, Lingyun
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 172 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 55 van 130 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland