Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 36 van 130 gevonden artikelen
 
 
  Dynamic changes in the water distribution and key aroma compounds of roasted chicken during roasting
 
 
Titel: Dynamic changes in the water distribution and key aroma compounds of roasted chicken during roasting
Auteur: Wang, Yongrui
Zhang, Heyu
Li, KenKen
Luo, Ruiming
Wang, Songlei
Chen, Fang
Sun, Ye
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 172 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 36 van 130 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland