Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 36 gevonden artikelen
 
 
  Analysis of the effect of Tenebrio Molitor rennet on the flavor formation of Cheddar cheese during ripening based on gas chromatography-ion mobility spectrometry (GC-IMS)
 
 
Titel: Analysis of the effect of Tenebrio Molitor rennet on the flavor formation of Cheddar cheese during ripening based on gas chromatography-ion mobility spectrometry (GC-IMS)
Auteur: Song, Zhaoyang
Cao, Yinjuan
Qiao, Haijun
Wen, Pengcheng
Sun, Guozheng
Zhang, Weibing
Han, Ling
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 171 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 36 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland