Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 71 van 95 gevonden artikelen
 
 
  Protocatechuic acid and gallic acid improve the emulsion and thermal stability of whey protein by covalent binding
 
 
Titel: Protocatechuic acid and gallic acid improve the emulsion and thermal stability of whey protein by covalent binding
Auteur: Fei, Xiaoyun
Yan, Yuzhong
Wang, Langhong
Huang, Zhaohua
Gong, Deming
Zhang, Guowen
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 170 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 71 van 95 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland