Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 76 van 89 gevonden artikelen
 
 
  Preparation of plant-based meat analogs using emulsion gels: Lipid-filled RuBisCo protein hydrogels
 
 
Titel: Preparation of plant-based meat analogs using emulsion gels: Lipid-filled RuBisCo protein hydrogels
Auteur: Tan, Yunbing
Zhang, Zhiyun
McClements, David Julian
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 167 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 76 van 89 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland