Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 75 van 89 gevonden artikelen
 
 
  Post-sprouting thermal treatment of green barley malt to produce functional clean-label ingredients: Impact on fermentation, bread-making properties and bread quality
 
 
Titel: Post-sprouting thermal treatment of green barley malt to produce functional clean-label ingredients: Impact on fermentation, bread-making properties and bread quality
Auteur: Polachini, Tiago Carregari
Norwood, Eve-Anne
Le-Bail, Patricia
Le-Bail, Alain
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 167 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 75 van 89 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland