Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 70 van 89 gevonden artikelen
 
 
  Natural egg yolk emulsion as wall material to encapsulate DHA by two-stage homogenization: Emulsion stability, rheology analysis and powder properties
 
 
Titel: Natural egg yolk emulsion as wall material to encapsulate DHA by two-stage homogenization: Emulsion stability, rheology analysis and powder properties
Auteur: Liu, Xiaoyun
Zhang, Xinyue
Ding, Lixian
Jin, Haobo
Chen, Nan
Huang, Xi
Jin, Yongguo
Cai, Zhaoxia
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 167 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 70 van 89 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland