Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 89 gevonden artikelen
 
 
  Almond (Amygdalus communis L.) kernel protein: A review on the extraction, functional properties and nutritional value
 
 
Titel: Almond (Amygdalus communis L.) kernel protein: A review on the extraction, functional properties and nutritional value
Auteur: Shi, Tingting
Cao, Jiarui
Cao, Jun
Zhu, Feng
Cao, Fuliang
Su, Erzheng
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 167 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 89 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland