Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 66 van 115 gevonden artikelen
 
 
  Influences of high hydrostatic pressure on structures and properties of mung bean starch and quality of cationic starch
 
 
Titel: Influences of high hydrostatic pressure on structures and properties of mung bean starch and quality of cationic starch
Auteur: Wang, Ning
Dong, Ying
Dai, Yangyong
Zhang, Hong
Hou, Hanxue
Wang, Wentao
Ding, Xiuzhen
Zhang, Hui
Li, Cheng
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 165 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 66 van 115 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland