Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 39 van 115 gevonden artikelen
 
 
  Effect of dense phase carbon dioxide treatment on the flavor, texture, and quality changes in new-paocai
 
 
Titel: Effect of dense phase carbon dioxide treatment on the flavor, texture, and quality changes in new-paocai
Auteur: Xing, Yage
Yi, Rumeng
Yue, Tianyi
Bi, Xiufang
Wu, Lin
Pan, Hongjie
Liu, Xiaocui
Che, Zhenming
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 165 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 39 van 115 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland