Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 52 van 139 gevonden artikelen
 
 
  Effects of boiling and steaming process on dietary fiber components and in vitro fermentation characteristics of 9 kinds of whole grains
 
 
Titel: Effects of boiling and steaming process on dietary fiber components and in vitro fermentation characteristics of 9 kinds of whole grains
Auteur: Fang, Fang
He, Yuxin
Zhao, Jutang
Zhang, Yanli
Chen, Chunhua
He, Huijun
Wu, Quanyong
Hu, Mengwei
Nie, Shaoping
Xie, Mingyong
Hu, Jielun
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 164 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 52 van 139 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland