Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 139 gevonden artikelen
 
 
  A dynamic micro-scale dough foaming and baking analysis – Comparison of dough inflation based on different leavening agents
 
 
Titel: A dynamic micro-scale dough foaming and baking analysis – Comparison of dough inflation based on different leavening agents
Auteur: Maria Vidal, Leonhard
Wittkamp, Theresa
Philipp Benz, J.
Jekle, Mario
Becker, Thomas
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 164 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 139 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland