Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 139 gevonden artikelen
 
 
  Competitive binding of maltodextrin and pectin at the interface of whey protein hydrolyzate-based fish oil emulsion under high temperature sterilization: Effects on storage stability and in vitro digestion
 
 
Titel: Competitive binding of maltodextrin and pectin at the interface of whey protein hydrolyzate-based fish oil emulsion under high temperature sterilization: Effects on storage stability and in vitro digestion
Auteur: Du, Qiwei
Wu, Yang
Zeng, Xiaoqun
Tu, Maolin
Wu, Zhen
Liu, Jianhua
Pan, Daodong
Ding, Yuting
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 164 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 139 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland