Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 139 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of physicochemical properties and volatile flavor compounds of plant-based yoghurt and dairy yoghurt
 
 
Titel: Comparison of physicochemical properties and volatile flavor compounds of plant-based yoghurt and dairy yoghurt
Auteur: Wang, Xinlu
Kong, Xiangzhen
Zhang, Caimeng
Hua, Yufei
Chen, Yeming
Li, Xingfei
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 164 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 139 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland