Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 51 van 105 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of effect of vacuum frying on textural properties of food products
 
 
Titel: Evaluation of effect of vacuum frying on textural properties of food products
Auteur: Patra, Abhipriya
Prasath, V. Arun
Sutar, Parag Prakash
Pandian, N. Karpoora Sundara
Pandiselvam, R.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 162 () nr. PB pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 51 van 105 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland