Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 48 van 105 gevonden artikelen
 
 
  Elucidating the mechanism underlying volatile and non-volatile compound development related to microbial amino acid metabolism during golden pomfret (Trachinotus ovatus) fermentation
 
 
Titel: Elucidating the mechanism underlying volatile and non-volatile compound development related to microbial amino acid metabolism during golden pomfret (Trachinotus ovatus) fermentation
Auteur: Qiu, Yingjie
Wu, Yanyan
Li, Laihao
Chen, Shengjun
Zhao, Yongqiang
Li, Chunsheng
Xiang, Huan
Wang, Di
Wei, Ya
Wang, Yueqi
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 162 () nr. PB pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 48 van 105 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland