Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 38 van 105 gevonden artikelen
 
 
  Effect of boiling and roasting on phenolic components and their bioaccessibilities of highland barley
 
 
Titel: Effect of boiling and roasting on phenolic components and their bioaccessibilities of highland barley
Auteur: Wang, Ben
Nie, Chenzhipeng
Li, Tingting
Zhao, Jiajia
Fan, Mingcong
Li, Yan
Qian, Haifeng
Wang, Li
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 162 () nr. PB pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 38 van 105 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland