Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 105 gevonden artikelen
 
 
  Dairy powder enriched with a soy extract (Glycine max): Physicochemical and polyphenolic characteristics, physical and rehydration properties and multielement composition
 
 
Titel: Dairy powder enriched with a soy extract (Glycine max): Physicochemical and polyphenolic characteristics, physical and rehydration properties and multielement composition
Auteur: Cunha, Tamires Marques Paes da
Haas, Isabel Cristina da Silva
da Costa, Marina Araujo João Lopes
Luna, Aderval S.
de Gois, Jefferson Santos
Amboni, Renata Dias de Mello Castanho
Prudencio, Elane Schwinden
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 162 () nr. PB pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 105 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland