Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 105 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of bioactive peptides derived from goatskin Tulum cheese of the Ereğli region at different stages of ripening
 
 
Titel: Characterization of bioactive peptides derived from goatskin Tulum cheese of the Ereğli region at different stages of ripening
Auteur: Öztürk, Hale İnci
Oraç, Aysun
Akın, Nihat
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 162 () nr. PB pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 105 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland