Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 72 van 138 gevonden artikelen
 
 
  Heat treatment of milk protein concentrates affects enzymatic coagulation properties
 
 
Titel: Heat treatment of milk protein concentrates affects enzymatic coagulation properties
Auteur: Martin, François
Lee, Jeehyun
Azevedo-Scudeller, Luisa
Paul, Arnaud
Delaplace, Guillaume
Burgain, Jennifer
Rousseau, Florence
Tanguy, Gaëlle
Famelart, Marie-Hélène
Jeantet, Romain
Le Floch-Fouéré, Cécile
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 162 () nr. PA pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 72 van 138 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland