Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 53 van 138 gevonden artikelen
 
 
  Effect of high pressure pretreatment on myrosinase-glucosinolate system, physicochemical and bacterial properties during fermentation of brine-pickled radishes
 
 
Titel: Effect of high pressure pretreatment on myrosinase-glucosinolate system, physicochemical and bacterial properties during fermentation of brine-pickled radishes
Auteur: Wu, Shu-Meng
Wu, Chi-Pei
Lin, Yan-Han
Wu, Yu-Hsiang
Huang, Bo-Chi
Wang, Chung-Yi
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 162 () nr. PA pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 53 van 138 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland