Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 52 van 136 gevonden artikelen
 
 
  Effect of the changs of microbial community on flavor components of traditional soybean paste during storage period
 
 
Titel: Effect of the changs of microbial community on flavor components of traditional soybean paste during storage period
Auteur: Deng, Wei
Wang, Mengzhu
Li, Zhuowei
Liu, Guoyan
Liu, Zheng
Yu, Hansong
Liu, Junmei
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 161 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 52 van 136 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland