Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 51 van 136 gevonden artikelen
 
 
  Effect of olive polyphenols on lipid oxidation of high-fat beef during digestion
 
 
Titel: Effect of olive polyphenols on lipid oxidation of high-fat beef during digestion
Auteur: Han, Shuyan
Wang, Yongjin
Fang, Zhongxiang
Zhang, Yiren
Zeng, Wei
Karrar, Emad
Zhang, Hui
Jin, Qingzhe
Wu, Gangcheng
Wang, Xingguo
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 161 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 51 van 136 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland