Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 107 van 136 gevonden artikelen
 
 
  Preparation of high-solubility rice protein using an ultrasound-assisted glycation reaction
 
 
Titel: Preparation of high-solubility rice protein using an ultrasound-assisted glycation reaction
Auteur: Chen, Xiuwen
Zhao, Hongqing
Wang, Hong
Xu, Pinji
Chen, Maolong
Xu, Zhou
Wen, Li
Cui, Bo
Yu, Bin
Zhao, Haibo
Jiao, Ye
Cheng, Yunhui
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 161 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 107 van 136 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland