Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 109 gevonden artikelen
 
 
  Characterization and correlation of dominant bacteria and volatile compounds in post-fermentation process of Ba-bao Douchi
 
 
Titel: Characterization and correlation of dominant bacteria and volatile compounds in post-fermentation process of Ba-bao Douchi
Auteur: Zhang, Yan-Zeng
Lin, Xiang-Na
Ji, Yan-Qing
He, Hong-Jun
Yang, Hong-Zhuan
Tang, Xiao-Juan
Liu, Yun-Guo
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 160 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 109 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland