Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 36 van 76 gevonden artikelen
 
 
  Formation of volatile flavor compounds, maillard reaction products and potentially hazard substance in China stir-frying beef sao zi
 
 
Titel: Formation of volatile flavor compounds, maillard reaction products and potentially hazard substance in China stir-frying beef sao zi
Auteur: Bai, Shuang
You, Liqin
Ji, Chen
Zhang, Tonggang
Wang, Yongrui
Geng, Duo
Gao, Shuang
Bi, Yongzhao
Luo, Ruiming
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 159 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 36 van 76 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland