Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 76 gevonden artikelen
 
 
  Betalains nanodispersions: Effects on betalains stability and on rheological properties of Greek yogurt
 
 
Titel: Betalains nanodispersions: Effects on betalains stability and on rheological properties of Greek yogurt
Auteur: Rocha, Felipe
Marques, Clara Suprani
de Sousa, Lucas Silva
Minim, Valéria Paula Rodrigues
Pires, Ana Clarissa dos Santos
Minim, Luis Antonio
Stringheta, Paulo César
Jones, Owen Griffith
Vidigal, Márcia Cristina Teixeira Ribeiro
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 159 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 76 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland