Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 62 van 82 gevonden artikelen
 
 
  Potentialities of aqueous extract from cultivated Onopordum tauricum (Willd.) as milk clotting agent for cheesemaking
 
 
Titel: Potentialities of aqueous extract from cultivated Onopordum tauricum (Willd.) as milk clotting agent for cheesemaking
Auteur: Foligni, Roberta
Mannozzi, Cinzia
Gasparrini, Massimiliano
Raffaelli, Nadia
Zamporlini, Federica
Tejada, Luis
Bande-De León, Cindy
Orsini, Roberto
Manzi, Pamela
Di Costanzo, Maria Gabriella
Ritota, Mena
Aquilanti, Lucia
Mozzon, Massimo
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 158 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 62 van 82 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland