Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 58 van 82 gevonden artikelen
 
 
  Molecular composition of lipid and protein fraction of almond, beef and lesser mealworm after in vitro simulated gastrointestinal digestion and correlation with the hormone-stimulating properties of the digesta
 
 
Titel: Molecular composition of lipid and protein fraction of almond, beef and lesser mealworm after in vitro simulated gastrointestinal digestion and correlation with the hormone-stimulating properties of the digesta
Auteur: Accardo, Francesca
Miguéns-Gómez, Alba
Lolli, Veronica
Faccini, Andrea
Ardévol, Anna
Terra, Ximena
Caligiani, Augusta
Pinent, Montserrat
Sforza, Stefano
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 158 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 58 van 82 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland