Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 28 van 82 gevonden artikelen
 
 
  Effect of manufacturing conditions on in vitro starch and protein digestibility of (cellular) lentil-based ingredients
 
 
Titel: Effect of manufacturing conditions on in vitro starch and protein digestibility of (cellular) lentil-based ingredients
Auteur: Duijsens, D.
Pälchen, K.
De Coster, A.
Verkempinck, S.H.E.
Hendrickx, M.E.
Grauwet, T.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 158 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 28 van 82 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland