Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 58 van 204 gevonden artikelen
 
 
  Effect of ionic strength on the structural properties and emulsion characteristics of myofibrillar proteins from hairtail (Trichiurus haumela)
 
 
Titel: Effect of ionic strength on the structural properties and emulsion characteristics of myofibrillar proteins from hairtail (Trichiurus haumela)
Auteur: Ren, Zhongyang
Cui, Yaqing
Wang, Yueqi
Shi, Linfan
Yang, Shen
Hao, Gengxin
Qiu, Xujian
Wu, Yanyan
Zhao, Yongqiang
Weng, Wuyin
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 157 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 58 van 204 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland