Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 204 gevonden artikelen
 
 
  A mechanistic investigation of the effect of dispersion phase protein type on the physicochemical stability of water–in–oil emulsions
 
 
Titel: A mechanistic investigation of the effect of dispersion phase protein type on the physicochemical stability of water–in–oil emulsions
Auteur: Zhang, Mi
Fan, Liuping
Liu, Yuanfa
Li, Jinwei
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 157 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 204 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland